Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw warunkow przechowywania oliwy 'extra virgin' na zawartosc polifenoli, steroli i skwalenu oraz stabilnosc oksydacyjna

Tytuł:
Wplyw warunkow przechowywania oliwy 'extra virgin' na zawartosc polifenoli, steroli i skwalenu oraz stabilnosc oksydacyjna
Influence of storage conditions of 'extra virgin' olive oils on polyphenols, sterols and squalene content and oxidative stability
Autorzy:
Flaczyk E.
Rudzinska M.
Kobus J.
Gorecka D.
Tematy:
przechowywanie
warunki przechowywania
oliwa extra virgin
polifenole
sterole
skwalen
stabilnosc oksydatywna
storage
storage condition
extra virgin olive oil
polyphenol
sterol
squalene
oxidative stability
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies