Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dynamics of acidity changes and meat quality deviations of PSE and DFD types in the different pork carcass classes

Tytuł:
Dynamics of acidity changes and meat quality deviations of PSE and DFD types in the different pork carcass classes
Dynamika zmian kwasowosci oraz odchylenia jakosciowe miesa typu PSE i DFD w roznych klasach tusz wieprzowych
Autorzy:
Rudy M.
Znamirowska A.
Tematy:
pig
pork carcass
acidity change
meat quality
pig meat
PSE meat
DFD meat
carcass quality class
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies