Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aktywnosc przeciwutleniajaca frakcji fenolowych wyodrebnionych z boczniaka ostrygowatego - Pleurotus ostreatus [Jacq. ex Fr.] Quel

Tytuł:
Aktywnosc przeciwutleniajaca frakcji fenolowych wyodrebnionych z boczniaka ostrygowatego - Pleurotus ostreatus [Jacq. ex Fr.] Quel
Antioxidative activity of the phenolic fractions obtained from Pleurotus ostreatus
Autorzy:
Karmanska A.
Florczak J.
Wedzisz A.
Tematy:
boczniak ostrygowaty
zwiazki fenolowe
aktywnosc przeciwutleniajaca
grzyby jadalne
Pleurotus ostreatus
oyster mushroom
phenolic compound
antioxidant activity
edible mushroom
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies