Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tendencje zmian jakosciowych wybranych kielbas suszonych i wedzonek obserwowane w latach 2000-2008 na podstawie wynikow badan chemicznych produktow zglaszanych na konkurs 'Produkty najwyzszej jakosci w przemysle miesnym'

Tytuł:
Tendencje zmian jakosciowych wybranych kielbas suszonych i wedzonek obserwowane w latach 2000-2008 na podstawie wynikow badan chemicznych produktow zglaszanych na konkurs 'Produkty najwyzszej jakosci w przemysle miesnym'
Trends of qualitative changes of selected dry sausages and smoked hams observed in 2000-2008 on base chemical research of products submitted to contest 'The highest quality meat products in Polish meat industry'
Autorzy:
Szymanski P.
Wawrzyniewicz M.
Moch P.
Plaskota A.
Kern-Jedrychowski J.
Tematy:
Przetwory miesne
wedzonki
kielbasy suszone
zmiany jakosciowe
lata 2000-2008
badania chemiczne
trwalosc przechowalnicza
kalorycznosc
chlorek sodu
fosforany
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies