Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Niektore aspekty ekonomiczno-produkcyjne odnosnie miesa drobiowego z uwzglednieniem przepisow Unii Europejskiej

Tytuł:
Niektore aspekty ekonomiczno-produkcyjne odnosnie miesa drobiowego z uwzglednieniem przepisow Unii Europejskiej
Autorzy:
Maciolek H.
Zamojska A.
Tematy:
drobiarstwo
podzial tuszki
normy handlowe
klasyfikacja
wymagania unijne
mieso drobiowe
przemysl drobiarski
tuszki drobiowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies