Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie roznych gatunkow miesa jako skladnika zywnosci przetworzonej przy zastosowaniu technik PCR

Tytuł:
Wykrywanie roznych gatunkow miesa jako skladnika zywnosci przetworzonej przy zastosowaniu technik PCR
Detection of different kinds of meat in processed food using polymerase chain reaction [PCR]
Autorzy:
Sawicki W.
Daczkowska-Kozon E.
Dabrowski W.
Tematy:
przetwory miesne
analiza zywnosci
analiza DNA
surowce zwierzece
lancuchowa reakcja polimerazy
sklad jakosciowy
metody analizy
mieso
identyfikacja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies