Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Share of secondary cuts in the carcass of Duroc and Belgian Landrace pigs and their crossbreds obtained from two-breed reciprocal crossing

Tytuł:
Share of secondary cuts in the carcass of Duroc and Belgian Landrace pigs and their crossbreds obtained from two-breed reciprocal crossing
Autorzy:
Michalska G.
Tematy:
pig
Duroc pig
secondary cut
Belgian Landrace pig
gastrointestinal tract
internal organ
animal product
carcass
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies