Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja zywnosci wygodnej [convenience food] 2.Smazenie, parzenie i schladzanie

Tytuł:
Produkcja zywnosci wygodnej [convenience food] 2.Smazenie, parzenie i schladzanie
Tematy:
smazenie zanurzeniowe
obrobka wstepna
smazenie wstepne
zywnosc
formowanie
procesy produkcyjne
zywnosc wygodna
gotowanie
produkcja
panierowanie
schladzanie
mieso
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies