Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Surowcowy aspekt jakosci sensorycznej napojow mlecznych fermentowanych na przykladzie biojogurtow z mleka krowiego i koziego

Tytuł:
Surowcowy aspekt jakosci sensorycznej napojow mlecznych fermentowanych na przykladzie biojogurtow z mleka krowiego i koziego
A row material-related aspect of sensory quality of fermented milk drinks exemplified by bio-yoghurts of cow's and goat's milk
Autorzy:
Kudelka W.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies