Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Microstructural characteristics of m.longissimus lumborum of the pig synthetic line Naima x P-76 in relation to meatiness and some meat quality parameters

Tytuł:
Microstructural characteristics of m.longissimus lumborum of the pig synthetic line Naima x P-76 in relation to meatiness and some meat quality parameters
Autorzy:
Klosowska D.
Grzeskowiak E.
Elminowska-Wenda G.
Walasik K.
Bogucka J.
Tematy:
microstructure
pig
reproduction
feeding
animal genetics
muscle
animal production
meatiness
quality parameter
meat quality
animal nutrition
fibre
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies