Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ksztalcenie kadr w systemie szkolnej oswiaty dla przemyslu spozywczego. Cz.I

Tytuł:
Ksztalcenie kadr w systemie szkolnej oswiaty dla przemyslu spozywczego. Cz.I
Autorzy:
Baraniak B.
Tematy:
przemysl spozywczy
szkoly zawodowe
ksztalcenie zawodowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The problem of personnel training for technical and worker profession valid since 1982 as well as classification of professions and specialities, criteria of new classification being worked at present, gaps in rules, are presented. In view of present transformations in Poland, the necessity of putting in order and determination of duties in relation to the professional training for the food industry needs is stressed.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies