Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of biological preparations and ground barley addition on silage quality, digestibility, rumen degradation and on dairy cattle performance

Tytuł:
The effect of biological preparations and ground barley addition on silage quality, digestibility, rumen degradation and on dairy cattle performance
Autorzy:
Gasior R.
Brzoska F.
Tematy:
animal production
degradation
bacterial preparation
dairy cow
chemical composition
dairy cattle
ruminal degradability
cow
rumen
biogenic amine
biological preparation
cattle
barley
bacterial-enzymatic preparation
silage quality
ground barley
performance
digestibility
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies