Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effects of different amounts and types of fat on meat fatty acid composition in sheep

Tytuł:
The effects of different amounts and types of fat on meat fatty acid composition in sheep
Autorzy:
Potkanski A.
Szumacher-Strabel M.
Cieslak A.
Kowalczyk J.
Urbaniak M.
Czauderna M.
Tematy:
fat
sheep
meat
fatty acid
lamb
animal nutrition
composition
n-3 polyunsaturated fatty acid
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies