Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Conjugated linoleic acid utilization for improvement of chemical composition and dietetic value of pork meat

Tytuł:
Conjugated linoleic acid utilization for improvement of chemical composition and dietetic value of pork meat
Autorzy:
Barowicz T.
Pieszka M.
Pietras M.
Migdal W.
Kedzior W.
Tematy:
pig
slaughter trait
conjugated linoleic acid
animal production
fattening
meat
dietetic value
chemical composition
diet
feeding
linoleic acid
fatty acid
cholesterol
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies