Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of cooling methods on the quality of meat from light veal carcasses

Tytuł:
Effect of cooling methods on the quality of meat from light veal carcasses
Autorzy:
Borzuta K
Strzelecki J.
Borys A.
Pospiech E.
Tematy:
tenderness
red muscle
chilling method
veal carcass
carcass
lamb
meat quality
Fresian breed
calf
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies