Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The estimation of enzymatic digestibility of albumin proteins from wheat grain exposed to gamma irradiation 60 Co

Tytuł:
The estimation of enzymatic digestibility of albumin proteins from wheat grain exposed to gamma irradiation 60 Co
Autorzy:
Warchalewski J.R.
Gralik J.
Kusnierz R.
Tematy:
albumin
enzyme digestibility
wheat grain
food
gamma-irradiation
Triticum aestivum
winter wheat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies