Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Protein content in the diet for fattening lambs. 2. The chemical and amino acid composition of the body and utilization of amino acids apparently absorbed in the small intestine

Tytuł:
Protein content in the diet for fattening lambs. 2. The chemical and amino acid composition of the body and utilization of amino acids apparently absorbed in the small intestine
Poziom bialka w dawkach dla tuczonych jagniat. 2. Sklad chemiczny i aminokwasowy ciala oraz wykorzystanie aminokwasow pozornie wchlonietych w jelicie cienkim
Autorzy:
Pajak J.
Zebrowska T.
Zebrowska H.
Tematy:
pasze
fizjologia zwierzat
sklad chemiczny
tusze jagniece
fizjologia zywienia
tucz
zawartosc bialka
jagnieta
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies