Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Okreslenie autentycznosci oliw z oliwek za pomoca skladu kwasow tluszczowych oraz zawartosci 3,5-stigmastadienu

Tytuł:
Okreslenie autentycznosci oliw z oliwek za pomoca skladu kwasow tluszczowych oraz zawartosci 3,5-stigmastadienu
Autorzy:
Matuszewska M.
Obiedzinski M.W.
Tematy:
Unia Europejska
oliwa z oliwek
rynek zywnosciowy
3,5-stigmastadien
kwasy tluszczowe
autentycznosc
wymagania jakosciowe
oznaczanie
Warszawa
normy europejskie
normy polskie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies