Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Classic techniques for improvement of industrial yeast strains: Part I - Construction of ethanol-resistant and osmophilic industrial strains of Saccharomyces cerevisiae by electrofusion

Tytuł:
Classic techniques for improvement of industrial yeast strains: Part I - Construction of ethanol-resistant and osmophilic industrial strains of Saccharomyces cerevisiae by electrofusion
Autorzy:
Salek A.T.
Tematy:
osmolarity
electrofusion
ethanol
genetic engineering
osmophilic yeast
industrial strain
yeast strain
Saccharomyces cerevisiae
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies