Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enzymatyczne i mikrobiologiczne modyfikacje nasion grochu i fasoli jako skladnikow produktow ekstrudowanych

Tytuł:
Enzymatyczne i mikrobiologiczne modyfikacje nasion grochu i fasoli jako skladnikow produktow ekstrudowanych
Autorzy:
Czarnecka M.
Czarnecki Z.
Nowak J.
Roszyk H.
Tematy:
ekstruzja
fasola
modyfikacja mikrobiologiczna
modyfikacja enzymatyczna
groch
nasiona
rosliny straczkowe
wartosc zywieniowa
zywienie czlowieka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies