Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw ogrzewanego w warunkach imitujacych smazenie niskoerukowego oleju rzepakowego na wykorzystanie kazeiny z diety przez organizm szczurow

Tytuł:
Wplyw ogrzewanego w warunkach imitujacych smazenie niskoerukowego oleju rzepakowego na wykorzystanie kazeiny z diety przez organizm szczurow
Autorzy:
Buchowski M.
Gogolewski M.
Tematy:
ogrzewanie
szczury
masa ciala
zwierzeta laboratoryjne
strawnosc
olej rzepakowy niskoerukowy
zywnosc
obrobka termiczna
smazenie
dieta
kazeina
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies