Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw rodzaju i jakosci tluszczow oraz dodatku tokoferoli w paszach drobiowych na utlenianie lipidow miesa drobiu podczas przetwarzania i przechowywania [praca przegladowa]

Tytuł:
Wplyw rodzaju i jakosci tluszczow oraz dodatku tokoferoli w paszach drobiowych na utlenianie lipidow miesa drobiu podczas przetwarzania i przechowywania [praca przegladowa]
Autorzy:
Pikul J.
Tematy:
utlenianie
tluszcze zwierzece
przechowywanie
zywienie zwierzat
zapach
stabilnosc
tluszcze
jakosc
mieso drobiowe
smakowitosc
maczka rybna
pasze
tluszcze roslinne
tokoferole
tkanki zwierzece
przetworstwo miesa
drob
lipidy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies