Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartosc azotanow [III] i [V] w wybranych warzywach w rejonie lubelskim w latach 2001-2006

Tytuł:
Zawartosc azotanow [III] i [V] w wybranych warzywach w rejonie lubelskim w latach 2001-2006
The content of nitrates and nitrites in chosen vegetables from Lublin Region in 2001-2006
Autorzy:
Glibowski P.
Nastaj M.
Tematy:
zdrowie czlowieka
azotany
zawartosc azotynow
zawartosc azotanow
lata 2001-2006
oznaczanie
rejon lubelski
metoda Griessa
azotyny
warzywa
zywienie czlowieka
human health
nitrate
nitrite content
nitrate content
2001-2006 period
determination
Lublin region
Griess method
nitrite
vegetable
human nutrition
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies