Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Experimental and analytical determination of freezing point depression

Tytuł:
Experimental and analytical determination of freezing point depression
Autorzy:
Goral D.
Kluza F.
Tematy:
prediction method
freezing
analytical determination
depression
food
experimental determination
analytical method
agricultural product
freezing point
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The work presents characteristics of determination and prediction of the freezing point of agricultural products and food with some analytical methods. Using 11 models and special software this property was computed including 299 freezing cases of differentiated products. To obtain that the authors experiments (52 products) were made. The data concerning other cases were drawn from literature. Model accuracy was estimated on the basis of results from the statistical analysis of relative error of prediction. The Chang-Tao’s method was regarded the best owing to its universality, while Salvadori-Mascheroni’s one the least accurate.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies