Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Det Norske Veritas prezentuje: HACCP. Cz.II. Codex Alimentarius i jego wytyczne dotyczace higieny produktow spozywczych

Tytuł:
Det Norske Veritas prezentuje: HACCP. Cz.II. Codex Alimentarius i jego wytyczne dotyczace higieny produktow spozywczych
Autorzy:
Kroll J.
Tematy:
system HACCP
krytyczny punkt kontrolny
higiena zywnosci
analiza zagrozen
zywnosc
produkcja zywnosci
produkty spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies