Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stan badan i nauczania na Wydziale Chemii Spozywczej i Biotechnologii po 45 latach dzialalnosci

Tytuł:
Stan badan i nauczania na Wydziale Chemii Spozywczej i Biotechnologii po 45 latach dzialalnosci
Autorzy:
Wysocki S.
Bielecki S.
Libudzisz Z.
Tematy:
przemysl spozywczy
dydaktyka
szkoly wyzsze
historia
Politechnika Lodzka
Wydzial Chemii Spozywczej
jubileusz
biotechnologia
chemia zywnosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies