Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of temperature decrease on carp Cyprinus carpio L. culture in a temperate climate. Part.II. Zoo- and phytoplankton dynamics and the chemical composition of pond water

Tytuł:
The effect of temperature decrease on carp Cyprinus carpio L. culture in a temperate climate. Part.II. Zoo- and phytoplankton dynamics and the chemical composition of pond water
Autorzy:
Szumiec M.A.
Jakubas M.
Kolasa-Jaminska B.
Urbaniec-Brozda W.
Tematy:
carp
fish
phytoplankton
chemical composition
trophic chain
environment condition
zooplankton
temperature
Cyprinus carpio
weather cooling
pond water
temperate climate
dynamics
pond environment
fry survival
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies