Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wybranych cech bialka w pelnotlustych ekstrudatach nasion soi [full fat soybean] metoda wskaznika purpury bromokrezolowej [BCPI]

Tytuł:
Ocena wybranych cech bialka w pelnotlustych ekstrudatach nasion soi [full fat soybean] metoda wskaznika purpury bromokrezolowej [BCPI]
Autorzy:
Matyka S.
Szmigielski M.
Moscicki L.
Tematy:
soja
przydatnosc konsumpcyjna
ureaza
aktywnosc enzymatyczna
wskaznik czerwieni krezolowej
nasiona
soja Progres
ekstrudaty pelnotluste
bialko sojowe
metody analizy
aktywnosc antytrypsynowa
wskaznik purpury bromokrezolowej
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies