Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rola beta-glukanu w produkcji piwa

Tytuł:
Rola beta-glukanu w produkcji piwa
Autorzy:
Brudzynski A.
Tematy:
slod
beta-glukany
produkcja
gumy
piwo
browarnictwo
filtracja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Przedstawiono sposób i warunki działania beta-glukanaz w słodzie. Omówiono wpływ różnych czynników na zawartość beta-glukanu w brzeczce i skutki jego występowania dla technologii produkcji.

The way and conditions of the beta-glucane action in the wort and consequences of its occurrence in the production technology are presented.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies