Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of raw material quality on fermentation activity of distillery yeast

Tytuł:
Effect of raw material quality on fermentation activity of distillery yeast
Wplyw jakosci surowca na aktywnosc fermentacyjna drozdzy gorzelniczycch
Autorzy:
Kawa-Rygielska J.
Chmielewska J.
Plaskowska E.
Tematy:
raw material quality
yeast activity
ethanol fermentation
distillery yeast
Saccharomyces cerevisiae
maize
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies