Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Slaughter value and meat and product quality prepared from carcasses of PIC synthetic line

Tytuł:
Slaughter value and meat and product quality prepared from carcasses of PIC synthetic line
Autorzy:
Grzeskowiak E.
Borzuta K.
Strzelecki J.
Tematy:
pig
carcass classification
smoked loin
pork carcass
meat
fattener
production technology
product quality
EUROP system
prime cut
carcass
slaughter value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies