Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wiazanie cholesterolu przez kultury starterowe mezofilnych paciorkowcow mlekowych

Tytuł:
Wiazanie cholesterolu przez kultury starterowe mezofilnych paciorkowcow mlekowych
The assimilation of cholesterol by starter cultures of mesophilic lactococci
Autorzy:
Ziarno M.
Sekul E.
Makowska M.
Tematy:
paciorkowce
wiazanie cholesterolu
kultury starterowe
bakterie kwasu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies