Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of enterodiol and enterolactone production from different plant products: cereals, berries and vegetables

Tytuł:
Comparison of enterodiol and enterolactone production from different plant products: cereals, berries and vegetables
Autorzy:
Basinskiene L.
Juodeikiene G.
Bartkiene E.
Ramonaityte D.
Liukkonen K.
Tematy:
production
berry
enterodiol
cereal bran
enterolactone
bioactive compound
cereal
plant product
vegetable
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies