Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mozliwosci wzbogacania przekasek slodkich w blonnik na przykladzie ciastek kruchych

Tytuł:
Mozliwosci wzbogacania przekasek slodkich w blonnik na przykladzie ciastek kruchych
Possibility increasing the fiber content of snack foods such as shortcakes
Autorzy:
Zbikowska A.
Tematy:
zywienie czlowieka
ciastka kruche
wzbogacanie zywnosci
skrobia oporna
blonnik pokarmowy
wartosc odzywcza
sklad chemiczny
parametry jakosciowe
human nutrition
biscuit
food enrichment
resistant starch
dietary fibre
nutritional value
chemical composition
quality parameter
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies