Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proba optymalizacji parametrow technologicznych folii do pakowania wyrobow cukierniczych systemem trans-wrap i flow-pack

Tytuł:
Proba optymalizacji parametrow technologicznych folii do pakowania wyrobow cukierniczych systemem trans-wrap i flow-pack
Autorzy:
Ucherek M
Tematy:
technologia zywnosci
cukiernictwo
zywnosc
folie opakowaniowe
opakowania z tworzyw sztucznych
opakowania
przemysl cukierniczy zob.cukiernictwo
parametry technologiczne
maszyny pakujace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies