Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of thermal processing of barley groats with varied processing rates on dietary fiber content

Tytuł:
The effect of thermal processing of barley groats with varied processing rates on dietary fiber content
Wplyw obrobki termicznej kaszy jeczmiennej o roznym stopniu przetworzenia na zawartosc blonnika pokarmowego
Autorzy:
Gorecka D.
Szymandera-Buszka K.
Hes M.
Korczak J.
Szolc M.
Tematy:
thermal processing
barley groat
processing rate
dietary fibre
fraction composition
dietary fibre content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies