Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The use of modified skin slice with subcutaneous fat and carcass weight without this slice for the prediction of meatiness and fatness in young slaughter turkeys

Tytuł:
The use of modified skin slice with subcutaneous fat and carcass weight without this slice for the prediction of meatiness and fatness in young slaughter turkeys
Przydatnosc zmodyfikowanego plata skory z tluszczem podskornym i masy tuszki bez tego plata do oceny otluszczenia i umiesnienia mlodych indykow rzeznych
Autorzy:
Bochno R.
Brzozowski W.
Michalik D.
Murawska D.
Tematy:
modified skin slice
skin slice
subcutaneous fat
carcass weight
meatiness
fatness
young animal
slaughter
turkey
tissue composition
correlation
regression equation
prediction
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies