Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rheological and physiological properties of pea seeds [Pisum sativum L.] of different moisture contents being stressed under quasi-static load

Tytuł:
Rheological and physiological properties of pea seeds [Pisum sativum L.] of different moisture contents being stressed under quasi-static load
Autorzy:
Bormuth C.D.
Tematy:
quasi-static load
rheological property
physiological property
moisture content
pea seed
pea
Pisum sativum
germination
seed
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies