Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The occurrence of conjugated linoleic acid [CLA] in the meat and fat tissues of fattened lambs depending on genotype and selected technological factors

Tytuł:
The occurrence of conjugated linoleic acid [CLA] in the meat and fat tissues of fattened lambs depending on genotype and selected technological factors
Autorzy:
Borys B.
Borys A.
Grzeskiewicz S.
Tematy:
technological factor
muscle
conjugated linoleic acid
fat tissue
meat
genotype
lamb
fattened lamb
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies