Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Assessment of the possibility of using cold-pressed rapeseed oil for deep-frying of meat

Tytuł:
Assessment of the possibility of using cold-pressed rapeseed oil for deep-frying of meat
Autorzy:
Rotkiewicz D.
Mozolewski W.
Konopka I.
Tematy:
anisidine value
meat
deep-frying
polar compound
peroxide number
cold-pressed rapeseed oil
rapeseed oil
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies