Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Observations on the ageing of potato starch pastes modified with complexing agent

Tytuł:
Observations on the ageing of potato starch pastes modified with complexing agent
Badanie starzenia past ze skrobi ziemniaczanej modyfikowanych czynnikami kompleksujacymi
Autorzy:
Napierala D M
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
skrobia ziemniaczana
konferencje
kleikowanie skrobi
pasty
modyfikacja skrobi
kleik skrobiowy
Krakow konferencja
storage durability
storage
potato starch
conference
starch gelation
paste
starch modification
starch pap
Krakow conference
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies