Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw L-alanylo-L-glutaminy i kwasu alfa-ketoglutarowego [AKG] na poziom lipidow oraz na parametry hematologiczne u prosiat

Tytuł:
Wplyw L-alanylo-L-glutaminy i kwasu alfa-ketoglutarowego [AKG] na poziom lipidow oraz na parametry hematologiczne u prosiat
Influence of L-alanylo-L-glutamine and alfa-keteglutarate on lipids level and haematologic parameters in piglets
Autorzy:
Smyk M.
Wawrzyniak-Gacek A.
Radymska-Wawrzyniak K.
Tematy:
glutamina
podawanie doustne
zawartosc cholesterolu
trzoda chlewna
badania krwi
prosieta
cholesterol HDL
wskazniki hematologiczne
cholesterol LDL
lipidy
pochodne glutaminy
kwas alfa-ketoglutarowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies