Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena mikrobiologiczna mleka spozywczego pasteryzowanego oraz mleka spozywczego sterylizowanego UHT w latach 1993-1995 w swietle badan WZHW w Warszawie

Tytuł:
Ocena mikrobiologiczna mleka spozywczego pasteryzowanego oraz mleka spozywczego sterylizowanego UHT w latach 1993-1995 w swietle badan WZHW w Warszawie
Autorzy:
Waliszewska D.
Maciak T.
Kubinski T.
Tematy:
mleko spozywcze
higiena zywnosci
ocena mikrobiologiczna
mleko sterylizowane
mleko pasteryzowane
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
mleko UHT
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies