Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywalnosc miesa wadliwego w zaleznosci od kryteriow jego selekcji

Tytuł:
Wykrywalnosc miesa wadliwego w zaleznosci od kryteriow jego selekcji
Autorzy:
Przybylski W.
Kocwin-Podsiadla M.
Rozenek-Przybylska A.
Tematy:
wady miesa
ocena jakosci
mieso wieprzowe
jakosc
mieso
metody oceny
wykrywanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies