Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of hull-less oats and barley on the intramuscular fat content and fatty acid profile in broilers

Tytuł:
The effect of hull-less oats and barley on the intramuscular fat content and fatty acid profile in broilers
Autorzy:
Pisarski R.K.
Tematy:
broiler
barley
hull-less oat
lipid metabolism
poultry
cereal
fatty acid
intramuscular fat
animal nutrition
oat
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies