Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Piec tysiecy lat z miodem

Tytuł:
Piec tysiecy lat z miodem
Autorzy:
Karwan K
Tematy:
miod pszczeli
wlasciwosci lecznicze
historia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
There is hardly anything else healthier and tastier in nature than honey. The article focuses on the healing and culinary properties of honey and the deeply rooted cultural importance to many human societies.

Prawdopodobnie nie ma w naturze niczego zdrowszego i zarazem smaczniejszego niż miód. Autor omawia właściwości miodu, jego zastosowanie w lecznictwie i kuchni, a także w kulturze wielu ludów, gdyż jego właściwości człowiek odkrył już w epoce kamiennej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies