Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena struktury miesa drobiowego mechanicznie odzyskanego z roznych systemow odmiesniania

Tytuł:
Ocena struktury miesa drobiowego mechanicznie odzyskanego z roznych systemow odmiesniania
Autorzy:
Smolinska T.
Opon K.
Tematy:
mieso odkostnione mechanicznie
sklad chemiczny
wlasciwosci funkcjonalne
zywnosc
struktura
mieso drobiowe
mieso
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies