Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka mikrobiologiczna procesow otrzymania sokow z Zielonki [Tricholma equestre L.ex Fr.,Quel]

Microbiological contamination of juice and concentrate from fresh and chilled Tricholoma equestre, prepared by different methods, was investigated. Microbiological purity of juice depended on raw material quality. Juice obtained by pressing was found to be characterized by superior purity than that obtained by extraction. Results indicate that fungal juices and concentrates should be preserved by sterilization.

Badano zanieczyszczenia mikrobiologiczne soku i koncentratu z zielonki świeżej i mrożonej, otrzymanych różnymi metodami.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies