Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Albuminy 2S - roslinne bialka zapasowe o wlasciwosciach alergennych

Tytuł:
Albuminy 2S - roslinne bialka zapasowe o wlasciwosciach alergennych
2S albumins - plant storage proteins and food allergens
Autorzy:
Czarnecka J.
Koziolkiewicz M.
Tematy:
soja
albuminy 2S
rzepak
alergeny pokarmowe
bialka roslinne
slonecznik
wlasciwosci alergenne
orzechy brazylijskie
racznik pospolity
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies