Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie pozostalosci tiabendazolu i karbendazymu w owocach cytrusowych

Tytuł:
Oznaczanie pozostalosci tiabendazolu i karbendazymu w owocach cytrusowych
Determination of thiabendazole and carbedazim in citrus fruit
Autorzy:
Szymczyk K.
Goszcz H.
Tematy:
zywnosc
owoce cytrusowe
pomarancze
grejpfruty
soki owocowe
sok pomaranczowy
sok grejpfrutowy
fungicydy
tiabendazol
karbendazym
pozostalosci fungicydow
metody badan
chromatografia cieczowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies